Vi och verksamheten

Här hittar du information om vår bakgrund och erfarenheter. Kontakt- och bolagsuppgifter finns i sidfoten. Tilläggas bör att vi självklart har F-skatt och de försäkringslösningar som krävs för de uppdrag vi utför.

FOTOGRAF & VERKSAMHETSANSVARIG

Anders Westergren

Resan mot fotografyrket började redan som barn då jag fick följa min pappa på jobb för lokaltidningen, där jag även själv kom att jobba en tid. I 20-årsåldern bytte jag dock press mot den kommersiella sidan som partner i en reklambyrå och har sedan ingått i flera olika bryåkonstellationer. Från 2018 har jag drivit den här verksamheten med ett renodlat fokus på bild. Jag har stor erfarenhet av både idéarbete, projektledning och själva fotografhantverket. I och med min bakgrund inom både press och reklam, har jag god kunskap om marknads- och kommunikationsarbete rent generellt.

anders@krakkullen.se

FOTOGRAF

Jens Ökvist

Jens har tidigare jobbat som fotograf på lokaltidningarna i Norrbotten i över 20 år med både stillbild och film. Utöver fotograftjänsten på tidingarna inom Norrmedia har han varit en flitigt anlitad frilansfotograf med sina alster, återkommande i bland annat kvällspress och stora magasin. I och med bakgrunden inom press har Jens stor erfarenhet av fältarbete och att jobba effektivt i varierande miljöer och sammanhang.

jens@krakkullen.se